Å ha kveldsvaktuke med syk datter, halvsyk kone, sur katt og masse jeg skulle ha gjort

Torsdag kom Tove og småen hjem tidlig fordi Madelen hadde fått feber.

Feberen var høy, og hun var slapp og dårlig hele torsdag.

For å gjøre en meget lang fredag veldig kort, så var ikke småen veldig interessert i å sove. Og når hun først sovnet så sov hun bare et par timer av gangen. Og knapt nok det. Så fredagen – og natt til lørdag – var av det intense slaget der jeg var med henne til 3.30 etter jeg kom hjem fra jobb, før Tove stakkar måtte ta over.

I går var formen en del bedre og hun sov igjen som normalt natt til i dag. Deilig.

Selv om hun spiser og er i godt humør, holder vi henne hjemme i morgen også. Så får vi ta en oppsummering da.

Jeg starter på friuken min i morgen, og hadde planlagt å bruke tiden på tre tusen andre ting som må gjøres, men det er gøyere å henge med småen, så da får vi utsette alt det andre til tirsdag.

Tove er heller ikke helt i form, men hun må jo helst få en diagnose før hun synes synd på seg selv.

Og Nasse er sur. Sur fordi det snør. Sur fordi småen griner. Sur for alt.

Jeg merker at det er nye tider og at kveldsvaktukene tar mer på enn de gjorde før. Spesielt når det foregår en del på hjemmebane også. Det er ikke så kjekt å sitte på jobb fra 15 til midnatt hver dag, og vite at Tove, som ikke er helt i slag, er hjemme med småen som heller ikke er helt i slag.

Men denne uken skal jeg prøve å bidra så godt jeg kan og det hele starter grisetidlig i morgen når Tove skal på jobb.

Håper det blir en rolig kveld på jobb for min del … 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

1 Comment

  1. Maria

    8. desember 2013 at 21:47

    Off det er jammen ikke greit når kidsa er pjusk 🙁 Det er rett og slett beintøft til tider… Men jeg krever nesten et bilde av den søteste pusegutten som er sur i trynet hahaha 😀

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)