Hvem er vi?

Ektepar.com består av Øyvind og Tove. Vi har vært sammen ganske lenge og bor sammen på Østlandet. Vi har begge hver vår faste jobb. Og vi har en katt. Vi giftet oss i all hemmelighet i oktober 2010, og det var i den anledning vi startet denne bloggen. På 2 års-bryllupdsdagen vår fikk vi vårt første barn – en nydelig liten datter.

Vi blogger om livet. Om hverdagen. Om ting vi opplever på vei til jobb. Om ferieturer. Drømmer. Om bøker vi leser eller filmer vi ser. Om å flytte inn i nytt hus. Om hagearbeid. Om situasjoner og utfordringer som oppstår. Alt med et forhåpentligvis sjarmerende glimt i øyet.

Kall oss gjerne en alternativ eller annerledes mammablogg, da det er jeg – mannen – som står for mesteparten av bloggingen.

Ta kontakt med oss om du ønsker det – og vi blir veldig glade for alle som vil følge oss på Facebook! 🙂

Send mail til ektepar@ektepar.com

4 Comments

 1. Lill-Tove Berg Solmyr

  25. august 2014 at 19:21

  Tusen takk, det var meget hyggelig skrevet! Tar det til meg og mine som jobber i barnehage. 😉 Vi er heldige som får låne slike herlige barn hver dag!

 2. Berit Trøgaton

  27. august 2014 at 21:36

  Hei. Tusen takk for gode ord! Vi er mange rundt om i barnehager som elsker ungene deres og jobben vår. Uansett, det er veldig fint å få tilbakemeldinger fra dere foreldre. Derfor håper jeg at dere sier det samme direkte til personalet i deres barnehage som det dere har lagt ut på nett. Takk igjen.

 3. Anne-Berit Sikkerbøl

  31. oktober 2014 at 21:48

  Vi har verdens beste jobb, vi som jobber i barnehage

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)