Bagen er pakket, men har vi husket alt?

I dag er det tre uker til vi har termin.

Bagen er pakket. Og stemningen er god.

Det er med andre ord på tide å pakke bagen.

Vi kommer til å pakke to bager.

En til Tove og småen, og en til meg.

I bagen til Tove er det pakket klær til småen og klær til Tove.

Hun har også pakket toalettsaker til seg selv og et teppe til småen.

Jeg regner med hun har kontroll over akkurat det der, for jeg har mer enn nok med min egen bag.

Det viktigste jeg kan pakke med meg er håndkler og t-skjorter.

For jeg kommer til å svette som en gris.

Enkelt og greit.

Når jeg virkelig blir stresset svetter jeg så det renner og da må jeg ha et håndkle for å ta unna det aller verste.

Så da vet dere det.

I tillegg må jeg ha med meg masse drikke, fotoapparat og noe meget lettvint lesestoff.

Ingen vits i å ta med seg en bok, liksom.

Konsentrasjonen om bokens innhold vil neppe være på topp.

Så drikke, håndkler, klær, blader og fotoapparat.

Sånn foreløpig.

Så kommer vi sikkert på noe mer etterhvert.

Kanskje noen av dere har noen gode tips også?

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

4 Comments

 1. Maria

  16. september 2012 at 13:06

  Glemmer Tove noe til barseltiden, kan jo du bare stikke hjem og hente det til henne. No problem liksom. Hun må oxo ha masse drikke. mat er det på sykehuset til henne, ikke deg….. Sånn er det hvertfall på kk i bergen 🙁

 2. Ann Helèn

  16. september 2012 at 16:20

  Vi skal innom å kjøpe endel ferdigsmurte ting når det er tid for oss å dra inn 🙂 Her er det sånn at sålenge vi er på et føderom så får pappaen mat, men før og etter det så må pappaen kjøpe i kiosken eller ha med selv.. Så siden jeg pleier å ha ganske lange fødsler, så skal vi handle inn masse..:P Barna mine har pleid å komme rett rundt tiden for middag også, så det frister ofte mer med noe ferdigsmurt tålig ferskt enn brødskivene de serverer ellers..;)
  Ellers er det veldig greit med litt kjapp energi, sjokolade og drikke 🙂

  Jeg skal ha med meg nettbrettet, for jeg har ikke sånn nymotens smarttelefon..;) Så om pappaen vil bruke det eller ha med seg dataen for ventetiden, det spørs nok om jeg starter spontant eller blir satt igang..:)

 3. Onkel John

  17. september 2012 at 19:44

  ……………….trodde ikkje du skulle være med inn på fødselen. Eller har du ombestemt deg?? Du trenger jo ikke svette så mye når du sitter på venterommet, fotoapparat er vel heller ikke nødvendig på venterommet,men lesestoff kan være ok. Mat er vel heller ikke noe problem, du klarer deg vel noen timer uten mat. Selv hadde eg ikkje med noe som helst, og det gikk helt fint. Det viktigste er å ha med seg en tom bag som du kan fylle med»gratis»saker fra klinikken.

 4. Slik gikk barnehagestarten for småen » vi er EKTEPAR.COM - velkommen til bloggen vår!

  16. september 2013 at 12:20

  […] I alle fall med tanke på at jeg skrev dette innlegget for akkurat ett år siden i dag. […]

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)