Da jeg fikk latterkrampe i Danmarks beste fornøyelsespark

Vi hadde ikke kjørt mange meterne i den forholdsvis beskjedne berg-og dalbanen før jeg begynte å le.

Ja, jeg lo så mye at det var vanskelig å stoppe. Jeg fikk det vi i gamle dager kalte for et latterkick.

Årsaken til all latteren er todelt. Litt fordi det var den første berg- og dalbanen jeg tok på mange, mange år. Men mest fordi jeg og min bror ropte som to småunger.

For allerede i første fallet begynte jeg å lage rare lyder. Det samme gjorde min bror. De rare lydene utviklet seg til tildels ukontrollert skriking, og da jeg innså at vi satt der – to voksne menn på tilsammen 86 år – og ropte som om vi skulle vært livredde, begynte jeg å le.

Da vi kom ut og gikk ned for å møte Tove og jentungen, så folk på oss. De så på oss fordi alle hadde hørt oss. Jeg lo fremdeles. For en fantastisk opplevelse!

Djurs Sommerland må være Danmarks beste fornøyelsespark.

Vi var der i åtte timer og kunne nok ha vært der enda litt mer. Vi besøkte parken en dag da det var litt overskyet og litt regn, og det var helt genialt. Lite folk, kort ventetid og god plass.

At finværet etter hvert dukket opp gjorde ingenting.

Jentungen kjørte det som var av karuseller, hun og Tove badet i badelandet, vi tok mange kule attraksjoner og hadde det rett og slett kjempegøy.

Jeg og Tove er spesielt glad i alt som har med vann å gjøre, så vi tok både tømmerrenne og Nord-Europas største water coaster (ja, det er oss du ser på bildet øverst), Skatteøen:

Skatteøen – Nordeuropas største water coaster from Djurs Sommerland on Vimeo.

Apropos tømmerrennen. Den tok også jentungen!

Hun visstnok ikke hva hun ble med i, stakkar, for midt i løypen ville hun av. Det er dessverre vanskelig i en tømmerrenne, så jeg holdt henne fast og utfor gikk det. Makan til skrekkblandet fryd! Hun var i ekstase da vi kom ned, men takket likevel høflig nei til en runde til. Det holdt med den ene gangen.

To gode tips. Kjøp billett på forhånd og sjekk om du får rabatter fra stedet du bor i Danmark. Og husk å ta vare på billetten. Da får du rabatter på Kattegatcentret.
Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

1 Comment

  1. Like gøy som før, bare mye større – EKTEPAR.COM

    1. august 2017 at 18:14

    […] du ser på bildet kom vi en dag det var litt gråvær og regn. Akkurat som da vi besøkte Djurs sommerland var det mye færre folk i parken enn det ville vært med finvær. Perfekt, for da vi ankom Legoland […]

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)