Denne helgen har jeg bodd på hotell – alene

Oi, det hørtes nesten litt dramatisk ut. Så det nå som jeg skrev det.

Men det hele har sin naturlige forklaring.

De siste dagene har jeg nemlig jobbet til klokken 3 på natten, og da går det ikke tog hjem hit hvor vi bor. Da taxi er altfor dyrt, var det beste for alle parter at jeg tok inn på hotell et par netter.

COLAKOS: Bor man på hotell må man spise på restaurant. Litt kjedelig alene, bare ...
COLAKOS: Bor man på hotell må man spise på restaurant. Litt kjedelig alene, bare …

Det høres jo ganske luksus ut, men de siste dagene har vært ganske kjipe også. For fredag fikk jeg et slags magevirus som slo meg helt ut, og på lørdag fikk Tove det samme. Jeg har jobbet til tross for mageproblemene, men det var på mange måter greit at jeg har vært isolert fra Tove og småen disse dagene.

Nå er vi begge i bedre form, og det er bra for i dag begynner ferien vår!

For første gang på mange år har vi ingen elleville ferieplaner. Vi har brukt penger på nok annet de siste månedene. Vi vurderte en tur til Kristiansand Dyrepark, men slo det fra oss da det koster en del tusen og fordi Madelen ikke er gammel nok til å få maksimal glede av et dyreparkbesøk.

Hun synes det er gøy å se en fugl i hagen, liksom. Og det er helt gratis.

Så vi får se hva vi finner på disse ukene. Vi skal nok få tiden til å gå.

Det er i alle fall digg med ferie. Det skal være helt sikkert. Og så er det jo fotball-VM på TV og greier.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)