Denne uken fant jeg lommeboken til en kjendis

Puh. Endelig søndag. Travelt å begynne på jobb igjen.

Er ferdig med min første uke på jobb etter permisjonen, og det var godt å være tilbake igjen. Jeg har gått inn i en annen stilling enn den jeg vanligvis har, så dagene er ganske annerledes. Blir spennende å se om jeg vil trives eller ikke. Kan blogge mer om dette senere.

Dette innlegget handler nemlig om noe helt annet, nemlig at jeg er en hyggelig fyr som kommer fra et møblert hjem.

Det hele begynte med at jeg fant en lommebok i kantinen på jobb. Da jeg tok den opp for å se hvem det var sin, viste det seg å være en kjent norsk programleder. Kanskje ikke så ekstremt overraskende med tanke på hvor jeg faktisk jobber, men likevel litt artig.

Da jeg var på vei ned til kontoret hans for å gi den tilbake, møtte han meg i gangen. Han hadde akkurat merket at han hadde mistet den. Han takket og bukket.

På toget hjem samme dagen ser jeg plutselig at en dame mister jakken sin i det hun skal gå av toget.

Med musikk på ørene hørte hun ingenting, verken at jakken ramlet ned eller at jeg ropte på henne. Så da måtte jeg bort og hente jakken, løpe etter henne og så komme meg på plass igjen før toget kjørte videre. Hun takket og bukket også.

Og morningen etterpå så jeg en som mistet mobiltelefonen sin. Den bare ramlet ut av lommen hennes. Jeg tok den opp, løp etter og også hun takket og bukket.

Jeg har mange ganger lurt på hva jeg ville ha gjort om jeg fant en konvolutt med mange tusen kroner i, eller noe sånt, men i disse tilfellene her var jeg aldri i tvil, og håper den gode karmaen kommer meg til gode senere.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

1 Comment

  1. Anette

    9. oktober 2014 at 21:51

    Gode gjerninger! Håper det er flere enn bare deg og meg som gjør sånn 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)