Dette bildet tok jeg akkurat nå

Som jeg skrev i går har jeg altså flyttet PC-en inn i stuen som en midlertidig løsning.

Utsikten min akkurat nå er dermed slik:

OVERBLIKK: Herfra har jeg kontroll.
OVERBLIKK: Herfra har jeg kontroll.

Helt nederst i bildet ser du toppen på PC-skjermen min.

Du ser også en småforkjølet Tove som drikker te, lekekroken der Madelen har alle lekene sine, langsiden på sofaen der jeg pleier å ligge og våre heller malplasserte bilder fra diverse steder rundt om i verden.

Det du ikke ser er klesvasken som venter på å bli hengt opp, altandøren der Nasse står og mjauer og vil inn og døren ut av stuen som fører til gangen der blant annet soverommet til Madelen er. Hun ligger forresten og sover.

Nå hentet Tove inn Nasse, som garantert kommer til å finne på noe bølleri innen fem minutter og dermed blir kastet ut igjen.

Jeg kommer til å ligge i sofaen innen ti minutter. Må bare henge opp klesvasken først.

Håper du fant dette lille innblikket i livene våre interessant. 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

2 Comments

  1. Slik ser det ut i stuen vår » vi er EKTEPAR.COM - velkommen til bloggen vår!

    7. mars 2014 at 09:13

    […] Jeg har kontoret og klesskapet mitt i stuen. Utsikten min fra her jeg sitter har jeg blogget om i dette innlegget. […]

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)