Endelig helg etter en meget slitsom uke

Dette innlegget kommer til å handle om fire ting. Du får lese alt eller plukke ut det temaet som interesserer deg mest.

Temaene er: Meg, Tove, Madelen og sykdom.

Innlegget begynner nå.

Meg:

Uken begynte som mange av dere allerede vet med at jeg ble syk. Jeg spydde, lå i sengen og lå i sofaen. Jeg var kald, jeg var varm og jeg synes synd på meg selv. Tirsdagen var jeg mye bedre, men magen var fortsatt lite samarbeidsvillig. Men ettersom jeg ikke har samvittighet til å være hjemme om jeg føler jeg kan jobbe, bestemte jeg meg tirsdag ettermiddag for å dra på jobb onsdag morgen. Det burde jeg kanskje ikke ha gjort.

For på onsdag var det regjeringsskifte og jeg begynte på jobb 6.15. Når man da har ligget rett ut i to dager, er det ganske tøft å begynne på an igjen en dag landet får ny regjering. Det var et sykt mas og kjør hele dagen, og med en lite samarbeidsvillig mage og en enda mindre samarbeidsvillig matlyst, ble det tungt. Jeg la meg 21.30 på onsdag, noe som ikke er normalt til meg å være.

I går, altså torsdag, var det en roligere dag på jobben, men slitsomt nok til å merke det når man kommer hjem. Jeg hadde fra tidligere av avtalt med Tor at vi skulle dra på shopping i går kveld, og det gjorde vi. Jeg kjøpte ingenting.

I dag har jeg vært på jobb nok en gang, og nok en gang har det vært en slitsom dag med mye mas fra alle kanter. Nå hadde det vært digg med en lur, men det går jo ikke, for ute i stuen står det en liten jente og roper «pus» og «vovov».

Madelen:

Småen vår koser seg i barnehagen. Hun sover, spiser og ler og tuller. Det er bra. Hun har heldigvis holdt seg noenlunde frisk denne uken, så jeg håper ikke hun har blitt smittet. Bank i bordet. Med noenlunde mener jeg at hun ikke har hatt magetrøbbel, for hun er forkjølet som en kaktus.

Ellers er hun kjempeblid, prater og prater, ler og peker, men er kjempelei seg hver morgen når hun våkner. Ikke så rart kanskje, når klokken viser 4.10 om natten. Da hadde jeg også tatt til tårene.

Tove:

Tove har som vanlig ordnet og fikset slik at hverdagen har blitt enklere for de to ungene hun har i hus – altså meg og Madelen. I tillegg har hun hatt et par fridager. Tove har også klippet seg, shoppet og vært i hovedstaden og spist lunsj med en venninne. Urbant skal det være.

Sykdom:

Jeg føler jeg har vært syk på en eller annen måte i fire uker. Jeg er fortsatt ikke i form, men mye bedre enn hva jeg var på mandag. Tove og Madelen hoster og harker også, mens jeg har fått mage-greiene i tillegg. Håper ingen av dem får det. Men det faktum at jeg ikke er helt i form gjør at jeg ikke orker å sitte foran PC-en å blogge når jeg kommer hjem fra jobb. Derfor inntar jeg sofaen nå og blir der resten av kvelden.

God fredag!

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)