Fem ting som forhåpentligvis blir fantastisk med å flytte inn i nytt hus

Den store flyttedagen nærmer seg med stormskritt og en ny epoke i livene våre starter.

Det er mye vi gruer oss til, men enda mer vi gleder oss til, og her har jeg listet opp fem ting vi virkelig tror blir bra:

1. Å få et sted å henge fra seg jakken og sette fra seg skoene når man kommer inn.

Her vi bor nå har vi en bitteliten krok der det er plass til maks fire jakker og noen få skopar. Der er det alltid fullt, så da må vi henge jakkene våre på nærmeste kommode eller dør, og skoene blir som regel stående i gangen som perfekte snubleobjekter.

2. Jeg får mitt eget kontor (gutterom) igjen.

Etter at Madelen overtok kontoret (og det ble barnerom),har jeg tilbrakt livet mitt på spisebordet i stuen. Det har fungert som kontor/klesskap i et halvt år. Skal jeg skrive noe på en gul lapp, må jeg lete mellom undikkene og t-skjortene mine. Det håper jeg at jeg slipper i det nye huset.

Dette er utsikten fra her jeg sitter akkurat nå

3. Spisebord på kjøkkenet.

De siste seks og et halvt årene har vi ikke hatt spisebord på kjøkkenet. All maten har blitt inntatt med salongbordet i stuen. Både jeg og Tove tror vi kommer til å tilbringe mye tid rundt kjøkkenbordet, så det blir spennende å se om vi får rett eller ikke.

FARGERIKT: I stuen tørkes klærne. En uting.
FARGERIKT: I stuen tørkes klærne. En uting.

4. Flere steder å henge klær til tørk

Kjenner du til det å ha tørkestativet stående i stuen konstant? Det har i alle fall vi, og selv om jeg ikke akkurat nå vet hvordan det blir i det nye huset, skal jeg gjøre mitt for at tørkestativet står andre steder enn i stuen. Vi har i alle fall et vaskerom. Og masse uteområde. Og en gang. Og en altan. Mulighetene er mange.

Du har vel fått med deg denne sjokkavsløringen om meg og Tove

5. Mer boltreplass for en stadig mer aktiv jente

Nei, jeg mener ikke Tove, men Madelen. Hun er stadig på farten og det går i hundre absolutt hele tiden. I det nye huset får hun mer plass å boltre seg på. Her vi bor nå går hun fire meter med bilen eller vognen sin, før hun krasjer i noe og må snu. Og alle turene foregår i en og samme gang. Frem og tilbake.

Så får vi se om gresset er så mye grønnere på den andre siden. To be continued …

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)