Følgende samtale hadde jeg nettopp med jentungen

Dette innlegget handler egentlig om en kort samtale jeg nettopp hadde med jentungen, men et par andre ting vil også bli nevnt. Ja, jeg tar meg faktisk den frihet å nevne de to andre tingene først.

Som at jeg fra nå av kommer til å bruke jentungen fremfor småen. Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra folk som mener at «småen» er en gutt, men for meg har det vært naturlig å kalle jentungen for småen. Men fra og med i dag blir det altså jentungen. Håper du blir fornøyd, BIH. 🙂

Det andre jeg vil fortelle er om den supersmarte ideen til Tove om å kjøpe noen Hello Kitty-klistremerker til jentungen. Joda, for all del. Hyggelig gjort. Men når småen trengte en stor, glatt flate til å klistre disse merkene på, tok hun det første og beste hun fant:

HELLO: Det første og nærmeste, er ikke alltid det beste.
HELLO: Det første og nærmeste, er ikke alltid det beste.

Og så var det samtalen vår da. Som vi nettopp hadde.

Jentungen: – Her kommer meg!

Jeg: – Skal du lalle deg nå?

Jentungen: – Ja!

Jeg: – Kan jeg få en nattasuss da?

Jentungen: – Nei!

Jeg: – Neivel, da stjeler jeg en.

Jentungen: – Okey!

Jeg: – Natta da. Love you! Kan du si det tilbake?

Jentungen: – Ja!

Jeg: – Åh. Så bra. Får høre da.

Jentungen: – Tilbake!

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

4 Comments

 1. K.

  22. september 2014 at 19:22

  Herregud, det er din unge og du kaller henne da hva du vil. Så lenge hun selv syns det er greit da:) For min del er «småen» helt kjønnsnøytralt, og jeg betakker meg for alle prinsesser, småprinser og lillegull der ute… Jenta deres virker som en liten tøffing og fortjener et kult kallenavn;)

 2. Vivi

  5. oktober 2014 at 13:08

  Hehe *teller ord*
  1 2 3 .. 32 . .33. . .
  33 små ord før du brøt ditt eget løfte. Eller for å si det på en annen måte; 1 ½ linje 😀

  (Dumpet over bloggen din/deres helt tilfeldig og underholder meg selv med små anekdoter fra en hverdag jeg selv var ferdig med for et tiår siden. Koselig og humoristisk!)

 3. etteona

  7. oktober 2014 at 17:19

  Heia småen! 😀

  Ditt awesome avkom -> dine kallenavn!

  1. Øyvind

   7. oktober 2014 at 18:59

   Haha. Hyggelig du har vært innom bloggen min da! 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)