For Guds skyld, la mødre få amme i fred!

At dere ikke lærer!

For dette skjer når en mor blir nektet å amme på et offentlig sted:

1. Hun skriver en klage i sosiale medier
2. Hun får en helt enorm støtte
3. Lederen for stedet der hun ble nektet å amme legger seg langflat og beklager
4. Bedriften står igjen som en eneste stor taper

Bare i løpet av de siste dagene har jeg hørt og lest om hvordan kjente navn som Burger King og Hotel Continental har måttet stå skolerett og beklage seg etter å ha nektet en mor å amme.

Til tross for at en av deres ansatte tydeligvis har gitt beskjed om at amming ikke er greit, hevder henholdsvis restaurantsjefen og hotelldirektøren at policyen er det motsatte, og de er begge villige til å gjøre opp for seg med å kontakte den krenkede personlig.

Jeg ser ikke bort i fra at det vanker gavekort og greier.

LES SAKEN: Birgit ble nektet å amme

Men jeg lurer på hvorfor dette skjer igjen og igjen og igjen? Tenk på alle eksemplene som ikke havner på et eller annet sosialt medium.

Selv er jeg en enkel fyr som av og til tar meg selv i å bli satt ut om noen ammer rundt meg. Spesielt de gangene ammingen plutselig er i gang, uten at jeg fikk med meg at det kom til å skje.

Men som sagt … jeg er en enkel fyr som blir litt flau. Det blir jeg av dansing og klemming også.

Verre er det ikke.

Men at det finnes restauranter, hoteller og andre steder som faktisk nekter noen å amme, og som fortsetter med det selv om de vet konsekvensene, er like overraskende som det er utrolig.

Vi lever tross alt i 2017, er det ikke det de sier? Som en skallet mann på 37 er dette ingen kampsak for meg personlig, men jeg sier det som et godt råd i aller beste mening.

Dette er en kamp dere taper.

Ammende mødre står sammen og de knuser deg.

Man kødder ikke med mødre!
Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)