Forskjellen på å rydde etter middagen for en mann og en dame

Sist jeg ryddet etter middagen gjorde jeg følgende:

Jeg bar tallerkene bort til kjøkkenbenken. Der skrapet jeg av matrestene og kastet det i matbosset. Så satte jeg tallerkene oppå hverandre og la alt av bestikk på den øverste tallerken. Så satte jeg glassene og det andre vi hadde brukt ved siden av. Og så satte jeg stolene inn til bordet, før jeg inntok en vannrett posisjon på sofaen i stuen.

Når Tove rydder etter middagen:

Da bærer hun alle tallerkene bort til kjøkkenbenken. Så kaster hun matrestene i matbosset. Så skyller hun ofte tallerkene i springen før hun setter dem i vaskemaskinen. Så gjør hun det samme med glassene, bestikket og det andre vi eventuelt har brukt. Så vasker hun opp det som ikke går i oppvaskmaskinen*. Deretter går hun bort og tørker over spisebordet. Så koster hun opp restene som ligger på gulvet rundt der jentungen sitter. Og så gjør hun det samme rundt der jeg sitter. Så inntar hun enten godstolen eller sofaen. Hvis hun ikke skal henge opp noen klær, støvsuge eller gjøre noe annet først da.

Dame – Mann 2-0.

Les hvordan det ble 1-0 her

*Jeg skrev først vaskemaskinen. Det sier vel det aller meste. 🙂

1 Comment

  1. Line

    18. januar 2015 at 12:27

    Er imponert over at du klarer å få med deg alt hun gjør, her i huset er opplegget (og stillingen 😉 akkurat det samme, men jeg tviler på at mannen i huset hadde klart å gjenfortelle det jeg gjør i forhold til han!

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)