God jul, folkens – dette er presangene jeg fikk i går kveld!

Da er julaften over for denne gang og det er på tide å oppsummere gavene fra kvelden i går.

Dette fikk jeg:

Lommelykt med batterier
Kjøkkenkniv
Fleecegenser
Longs
Hårklipper
Barberskum
Hansker
Svettebånd
En DVD fra 2003
Et lite bilde av to nieser
Og en hemmelig gave av Tove jeg skal blogge mer om når jeg kommer hjem

Vil aller først starte med å si at gavene er ramset opp i tilfeldig rekkefølge, basert på hvordan de var pakket i posen jeg hadde alle gavene i.

Vil også beklage manglende bilder, men det får komme senere.

Men altså … alt jeg fikk er ting jeg på et eller annet tidspunkt har sagt at jeg ønsker meg.

Du reagerer kanskje på at jeg ønsket meg – og fikk – en hårklipper da jeg ikke har hår.

Her vil jeg bare si at jeg har hår, bare ikke så veldig mye oppå hodet.

Jeg har også skjegg.

Så det så.

«Villmark»-DVD-en fra 2003 er jeg litt mer usikker på hvorfor jeg fikk, men regner med at giveren har en god forklaring. Han sa i alle fall at han hadde en forklaring da han ga meg gaven, så den blir spennende å høre.

Uansett … «Villmark» er en knallfilm, så den er god.

Ellers fikk jeg som dere ser av listen over mye praktiske greier i form av kniv, barberskum og hansker.

Hanskene kunne visstnok brukes til både å måke snø og dra på byen.

Summa summarum er jeg fornøyd, selv om det er første julen på lang, lang tid jeg verken har fått sjokolade eller en bok.

Det noteres.

Til Tove kjøpte jeg en klokke og en veske, og ut i fra meldingene jeg fikk i går kveld tyder mye på at det slo an.

Bilder kommer senere i uken.

Hva var det fineste du fikk? Legg gjerne igjen en kommentar! 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

3 Comments

 1. Karoline

  25. desember 2011 at 11:56

  Håper dere hadde en vellykket julekveld og at dere nyter julen videre 🙂 Klemmer fra Drammen!

  1. Øyvind

   25. desember 2011 at 12:25

   Det skal vi. Håper du også har noen fine dager, Karoline! 🙂

 2. Her er presangen jeg fikk av Tove til jul » vi er et EKTEPAR

  31. desember 2011 at 12:01

  […] Les også: Her er resten av presangene jeg fikk til jul i år Del dette:FacebookPrint  Posted by Øyvind at 12:01  Tagged with: koffert, presang, tove var addedComment = function(response) { //console.log('fbComments: Caught added comment'); //console.log('fbComments: Making AJAX call to update Facebook comment count'); $.post('http://www.ektepar.com/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-ajax.php', { fn: 'addComment', xid: '_post5212' }, function(resp) { if (resp === 'true') { //console.log('fbComments: Updated and cached Facebook comment count for post with xid=_post5212'); } else { //console.log('fbComments: FAILED to update Facebook comment count for post with xid=_post5212'); } }); }; FB.Event.subscribe('comments.add', addedComment); […]

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)