Gruer meg helt sinnssykt

Jeg har aldri vært særlig glad i vinteren.

Det har ikke Tove heller.

Men ettersom vi bor her vi bor fant vi i fjor ut at det er like greit å gjøre det beste ut av det.

Så vi kjøpte oss langrennsski.

Det ble bare noen få turer forrige gang snøen var på besøk, så vi satser på en økning i år.

For det er helt greit med fine vinterdager som man kan tilbringe sammen i skiløypen.

Det er ikke det.

Det jeg virkelig misliker, og gruer meg noe helt sinnsykt til, er kulden.

Eller sprengkulden som avisene liker å kalle den.

Vi satser på at denne gjør en god jobb i vinter!

For jeg hater å fryse.

Joda, jeg kan kle på meg. Jeg har klær.

Og joda, jeg har tak over hodet og alt det der.

Men sist vinter våknet vi flere ganger til 20 kuldegrader.

En morgen var det 15 grader inne i leiligheten vår, selv om vi har på det som er av varmovner.

Brr … !!!!

Nei, så kulden ser jeg ikke noe særlig frem til.

Heldigvis har vi peis.

Og ved.

Selv om jeg må kjøpe mer ved en av dagene.

Må bare finne meg en ny vedmann/vedleverandør.

Kanskje du vet om noen som er billig og bra?

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

2 Comments

 1. Grøss

  22. november 2010 at 01:56

  Hadde nylig 15 grader inne i stuen selv om det kun var minus 3 utendørs. Jeg hater kulde, jeg hater kaldt hus og har ikke råd til å gjøre noe med det. Som revmatiker trives jeg best når andre holder på å svime av pga varme…
  Ski? Ikke fa**….er for stiv 🙂

 2. Keno

  22. november 2010 at 08:42

  Oisann, tok meg selv i å føle meg litt som en «kikker» nå gitt. Har lest veldig mye om deres liv og samliv, bortimot 30 minutter har det blitt….. Og det var da det slo meg…. men jeg er jo ingen «kikker» allikevel i og med at det er jo dere som skriver alt her inne, men det blir skrevet på en slik måte at det ble interessent å lese det:) Lykke til med ekteskapet og julen og julestrømpen og USA turen (som kanskje ikke blir noe av) og alt annet….
  Keep up the good work:)

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)