Hemmeligheter fra en herregarderobe

Alt du leser i dette innlegget er sant.

Det som er skrevet er basert på observasjoner jeg har gjort i herregarderobene på de forskjellige SATS-sentrene jeg trener på.

Det er ekkelt.

Det er smakløst.

Og det er ikke minst sjokkerende.

Nei, jeg beskriver ikke det faktum at jeg faktisk får med meg alt dette.

Jeg gjør snarere tvert i mot SVÆRT mye for å få med meg minst mulig.

Men enkelte ganger ser man bare noe man må reagere på.

Jeg grøsser med tanken på alt jeg IKKE får med meg.

* Det har skjedd to ganger at jeg har sett samme mannen stå og barbere seg i garderoben på SATS. Kanskje ikke så spesielt. Det spesielle er at han barberer seg splitter naken, står foran speilet og bryr seg fint lite om alle oss andre.

* Sist gang jeg var på trening tuslet det en mann mot dusjen. Han hadde ikke håndkle rundt livet som normalt er, men over skulderen. Plutselig gjorde han en helomvending og gikk på do. Jeg vet ikke hvorfor, men det plager meg litt at menn går nakne på do. Spesielt på SATS-sentre rett etter å ha trent.

* Det er forbløffende hvor mye tid unge gutter bruker foran speilet etter trening. Håret skal fønes, vokses, brettes og plasseres. Kan ikke være lett.

Les også: Å miste håret som 18-åring …

* Noen menn har en teknikk som går ut på å ta på seg boxeren under håndklet. Andre har en teknikk som går ut på vise alt hva de har å by på til flest mulig.

* Det finnes noen ekstremt hårete menn der ute. Og det sier jeg!

* En gang så jeg en mann sitte naken inne i dusjen. Jeg har prøvd å tenke ut gode grunner til hvorfor han valgte den varianten. Jeg har ikke kommet på noen.

* Overraskende mange menn kler på seg før de har tørket seg skikkelig etter dusjen. Det betyr med andre ord våte boxere og t-skjorter.

* Menn snakker stort sett kun om tre ting. Biler, sport og damer.

* Det er mulig jeg har problemer med min egen intimsone, men det overrasker meg hvor mange menn som liker å stå tett opp mot hverandre – nakne – for å snakke om alt og ingenting både før og etter trening.

Hver gang når jeg forlater herregarderoben etter endt treningsøkt, er det en tanke som slår meg:

Skjer noe av det jeg nettopp har nevnt i damegarderoben?

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)