Her bodde vi de første seks dagene

En knapp time etter at vi kjørte i land fra danskebåten i Fredrikshavn, stoppet vi på en veikro for å spise frokost.

Her møtte vi også min bror, jentungens onkel, som kom med båten fra Bergen.

Han var med oss på ferien til stor glede for både store og små.

Etter frokosten satte vi kursen mot stedet vi skulle være de første seks dagene av ferien, nemlig Feriecenter Dayz Ebeltoft.

Der hadde vi leid oss en leilighet i Øer Maritime Ferieby, og selv om vi kom frem noen timer før vanlig innsjekk, var leiligheten heldigvis klar til innflytting.

Øer Maritime Ferieby er en fargerik liten øy med ekstremt mange hus og leiligheter. Vi fikk en leilighet i første etasje, noe vi ikke hadde bestilt om det hadde gått an å velge selv. For bor man i første etasje får man folk over seg, og selv om det gikk forholdsvis greit er det ikke til å komme fra at man blir utsatt for en del støy som kommer ovenfra.

Heldigvis traff vi bra med været, så det var ikke all verden vi satt inne. På dagene var vi stort sett ute, mens kveldene ble tilbrakt på terrassen.

Utsikten var det ingenting å si på. Heller ikke området som både er rolig og fint. Ved resepsjonen er det både butikk, svømmebasseng, tennisbane, minigolf, stor lekeplass og gymsal som er til beboernes disposisjon. Vi benyttet oss av nesten alt flere ganger, bortsett fra minigolfen. Ganske sjokkerende, med tanke på at jeg og Tove ELSKER minigolf.

Og så var det selvsagt kort vei til stranden. Sand så langt du kan se. Masse vind. Og man kan vasse 50 meter ut og fortsatt ikke ha vann lenger opp enn til knærme.

Det var med andre ord mer enn nok å drive tiden sin med på selve området.

Selve Ebeltoft ligger fem-seks kilometer unna, og er en fantastisk koselig og fin liten by. Husk at man må litt opp i gatene for komme til gågatene.

I tillegg spiste vi på Ebeltofts to beste restauranter. Den ene heter Cafe Moeslund og den andre heter Den Skaeve Kro. Begge kan virkelig anbefales, men det er den første som står igjen som favoritten. Her var det blant annet en veldig hyggelig dame som kalte jentungen for smukk, noe jentungen ikke likte da hun har sluttet med smukk for lenge siden. Haha!
Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)