Her er årets nyttårsforsetter

Det er over en uke siden jeg blogget om at jeg var i full gang med nyttårsforsettene mine.

Og her er det endelige resultatet.

Forsettene er små og uskyldige, men greie å forholde seg til og hører til områder hvor det er rom for forbedring.

– Jeg skal bli flinkere til å kaste ting
Årsaken er enkel. Nå tar jeg vare på alt mulig rart i tilfelle jeg skal få bruk for det en gang. Men når får man egentlig bruk for 20 gamle håndkler, dongeribukser, filmblader og ødelagte lamper?

– Jeg skal bowle mer
Å bowle er jo utrolig moro. Og sosialt. Hvis man får med seg noen, da. Og det har jeg tenkt å bli flinkere til i år. Hver gang jeg (vi) bowler sier vi at dette må vi gjenta snart. Og så går det fort et år til neste gang. Det er for dumt.

– Jeg skal bli flinkere til å lage mat til meg selv (og Tove)
Aller først – det er ikke snakk om noe gourmet av noe slag. Men i 2011 var det altfor enkelt å bestille noe junkfood levert på døren eller å varme seg en frossenpizza når jeg var alene hjemme, og det er jo egentlig bare tull. Hvorfor ikke lage maten selv? Og jeg har jo sett hvor happy Tove er de gangene hun kommer hjem til middag. Så her skal jeg prøve å bli bedre.

– Jeg skal klippe/barbere meg oftere
Nå kan det fint gå et par uker uten at jeg gjør noen av delene, og det eneste det medfører er kløe, ubehag og det faktum at jeg ser ut som en hårete gris.

– Vi skal bli flinkere til å spise ved spisebordet
Matvanene våre her i huset er ikke alltid like bra. Det er lett for å havne i sofaen og spise maten ved stuebordet foran TV-en. Her er det rom for forbedringer, og det akter vi å gi et forsøk i 2012.

– Fortsette den gode trenden fra 2011
Med det mener jeg at vi ble flinkere til å reise på korte turer (storbyhelger), at jeg fortsatt drar til London en gang i året for å se Tottenham, at vi ler og har det kjekt i hverandres selskap og at jeg klarer å fortsette med å trene slik at ryggen min kanskje blir noe bedre med årene.

I tillegg har vi jo de vanlige forsettene som å trene mer, spise sunnere, spise mindre sjokolade og drikke mindre cola, men de er så dørgende kjedelige at jeg ikke gidder å nevne dem en gang.

Nå er det sikkert flere av dere som lurer på hva Tove sine nyttårsforsetter er.

Og tro meg – jeg har spurt og mast. I flere uker.

Men det eneste hun har klart å komme med, er:

– Jeg vet ikke. Jeg kommer ikke på noen. Jeg skal tenke litt til.

Så da får vi se … kanskje hun har kommet på et par til neste år.

Det hadde jo vært flott det.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)