Hurra for meg – jeg har bursdag!

Du verden som tiden flyr. I dag har jeg bursdag igjen. Sykt, for jeg føler selv at jeg nettopp har hatt bursdag.

TANKEFULL: Slik ser jeg ut på jobb.
TANKEFULL: Slik ser jeg ut på jobb.

Men sånn er det. Dagene forsvinner unna og klokken 21.25 i kveld blir jeg 36 år.

Det er gammelt det!

Det er med andre ord 18 år siden jeg fylte 18. Og om 36 år fyller jeg 72 år. Ellevilt å tenke på.

Men som jeg pleier å si til meg selv når jeg føler meg gammel. Jeg har et hus jeg liker, en jobb jeg liker, en kone jeg liker, en unge jeg liker og en katt jeg liker. Sånn av og til. Og egen blogg som jeg også liker. Så det kunne vært så mye, mye verre.

I dag har jeg fått bok, penger og sjokoladehjerter. Tove jobber i kveld, så feiringen får jeg og jentungen ta oss av.

Vi skal spise pizza. Og kanskje is. Og kanskje godteri. Vi får se.

Ellers kommer min mor om et par dager, noe som igjen betyr barnevakt. Dermed blir det forhåpentligvis en fin kveld på lørdag da vi skal på stand up-show, spise middag og feire at jeg er på god vei mot 40 år. Hjelpes.

Slenger med et koselig bilde som er tatt av meg på jobben. Bildet er noe manipulert av en ung ekspert på sosiale medier, men jeg føler likevel jeg kan stå inne for det da jeg liker både burger, popcorn og pizza.

Hurra for meg!

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)