Hvor mye tror du dette kostet?

Da vi var i Sverige forrige tirsdag handlet jeg som nevnt et par ting til jentungen.

Det jeg handlet kan du se på dette bildet:

DYRE SAKER: Et par sko og en kjeledress.
DYRE SAKER: Et par sko og en kjeledress.

Jeg kjøpte en kjeledress av typen Didrikson Theron og et par vintersko av merket Viking.

MÅ HA DET: Klikk for å lese dette innlegget.
MÅ HA DET: Klikk for å lese dette innlegget.

Joda, jeg vet det ikke er det billigste jeg kunne ha valgt, men som vanlig blir man blendet av å handle i Sverige. Og så har vi stort sett arvet alt jentungen har av slike klær, så vi synes det var på tide at hun kunne få noe nytt.

Men det er sjokkerende hvor dyrt det er med slike ting til barn. Kompisen min, Nicklas, var rystet over prisene og lirte av seg noen nordnorske gloser. Noe sier meg at det ikke dukker opp unger der i gården de neste årene …

En annen ting er at jeg fikk beskjed av Tove om å kjøpe en kjeledress i størrelse 98, men disse kjeledressene fra Didrikson kun var å finne i 90 og 100. Personalet i butikken var forsåvidt hjelpsomme de, men heller ikke de hadde særlig peiling på de litt rare størrelsene.

Dette er sånt som gjør meg motløs. Hvorfor kan man ikke bare operere med samme størrelser alle sammen? Det hadde gjort ting så mye enklere for sånne som meg.

Men hva tror du dette kostet? Det er poenget med innlegget. Du kan tippe i svenske eller norske kroner. 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

5 Comments

 1. Anja

  14. oktober 2014 at 15:27

  Tipper tilsammen rundt 1500NOK

 2. Lise Adelaine

  14. oktober 2014 at 15:31

  Hei 🙂 Tipper ca 1500 kr for begge. Nå er det lenge siden jeg har kjøpt parkdresser og små sko, da guttene mine er i slutten av tenårene nå. Men jeg kan «trøste» deg med at det blir IKKE rimeligere med årene 😉

 3. Margrethe Nedrekild

  14. oktober 2014 at 22:24

  1800nok

 4. Nina

  15. oktober 2014 at 07:06

  Jeg tenker at skoa kostet rundt 600 kr og dressen 1000.

  Altså 1600

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)