Hvordan legge småen – Tove mot Øyvind

Å legge Madelen går som regel veldig greit. Det morsomme er at jeg og Tove har forskjellige måter å gjøre det på – den ene noe kaldere og roligere enn den andre. Jeg skal prøve å forklare forskjellen.

Tove sin variant:

Hun legger småen ned i sengen, ser på henne, smiler, får et sløvt smil tilbake og går på vanlig måte ut av rommet. Deretter oppfører hun seg normalt resten av dagen eller kvelden.

Øyvind sin variant:

Jeg legger småen ned i sengen, skynder meg alt jeg orker ut av døren og lar absolutt alt ligge igjen – enten det er mobiltelefonen, posten eller om jeg mister en sko på vei ut. Målet er å komme meg fortest mulig ut av døren, slik at Madelen ikke begynner å skape seg, noe hun kun gjør en sjelden gang i blant. Når jeg så har kommet ut av døren slår jeg av alle lysene i gangen, tar ned lyden på TV og er musestille resten av dagen eller kvelden i frykt for å vekke henne.

Hvilken variant kjenner du deg best igjen i?

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

4 Comments

 1. Maria

  1. desember 2013 at 19:15

  Jeg heller mer mot Tove sin variant ja 🙂 Ha ha ha, ser for meg stresset ditt 😀

 2. sueva

  1. desember 2013 at 20:53

  Litt begge faktisk 🙂

 3. Eirin

  2. desember 2013 at 19:06

  Tove sin variant 🙂

 4. Åshild

  3. desember 2013 at 20:01

  Tove sin…på dagtid litt meir Øyvind sin metode.

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)