I dag har jeg forhåpentligvis gledet flere tidligere klassekamerater

Ettersom jeg bare suser rundt omkring her hjemme om dagen, og ikke får lov til å benke meg foran verken TV-en eller PC-en, begynte jeg å rydde i noen gamle kasser.

Jeg har nemlig hatt to kasser stående uåpnet i flere år, så det var nesten som å finne en skatt da jeg åpnet dem i dag.

For makan til gull skal man lete lenge etter.

Blant gamle fotballblader, stilbøker og masse annet, fant jeg nemlig en «diktsamling» vi skrev i 4. klasse på barneskolen. Temaet var miljø, og det var spesielt fuglene vi tok for oss i dette mesterverket.

Og hyggelig, eller skrullete – alt ettersom, som jeg er, scannet jeg inn alle diktene og sendte dem til de jeg gikk i klasse med for 24 år siden. Jeg har de aller fleste som venner på Facebook, men det er svært sjelden jeg har kontakt med noen av dem.

Den umiddelbare responsen var at dette var noe de aller fleste satte pris på. Noen ble rørt av å se sitt eget dikt igjen 24 år etter det ble skrevet. Noen lo og synes det bare var morsomt. Og noen har ikke svart, men jeg håper de satte pris på det likevel.

Og joda – jeg skrev et dikt jeg også. Og det skal du få kose deg med nå:

STOPP: Vekk med all forurensing. Hilsen Øyvind, 10 år.
STOPP: Vekk med all forurensing. Hilsen Øyvind, 10 år.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)