I et svakt pappaøyeblikk kjøpte jeg disse to tingene til jentungen i dag

Ja, jeg vet det bare er noen uker siden jul og alt det der, og jeg er heller ingen stor fan av å kjøpe leker og gaver sånn uten at det er en anledning, men på vei hjem fra jobb i dag ble jeg truffet av et svakt pappaøyeblikk.

MORO: Dette er visstnok veldig gøy. :)
MORO: Dette er visstnok veldig gøy. 🙂

For de siste dagene har vi fått tilbakemelding fra barnehagen om at jentungen er så glad i å sitte med slike knotter man setter fast på et brett. En slags tidlig versjon av perling eller noe. Så da kjøpte jeg et sånt brett slik at hun har det her hjemme også.

Hun strålte opp, men takken var at jeg ikke fikk være med å leke. Makan.

– Pappa sin tur etterpå!

Men jeg vet av erfaring at etterpå er det ikke min tur likevel.

Jeg kjøpte også en DVD-boks med to Pippi Langstrømpe-filmer og filmen om Ronja Røverdatter. Jentungen er veldig opphengt i Pippi om dagen, men nå har hun sett de to samme episodene fire og et halvt tusen ganger, så da er det kanskje kjekt med noe nytt.

Det gjenstår å se.

Nå har vi spist taco til middag, og i kveld skal jeg og Tove se på Mitt dansecrew på TV 2.

Det skal bli deilig med helg, for denne uken har forsvunnet urovekkende raskt unna.

God kveld, folkens!

FAVORITT: Pippi Langstrømpe er en fascinerende jente. Det synes i alle fall jentungen.
FAVORITT: Pippi Langstrømpe er en fascinerende jente. Det synes i alle fall jentungen.

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)