I går tok vi med oss snuppen og dro til utlandet

Finværet har for alvor kommet og vi bor halvannen time unna utlandet. Dermed bar det avsted til Sverige i går formiddag.

RIKSGRENSEN: Alltid litt skummelt.
RIKSGRENSEN: Alltid litt skummelt.

For når været er fint er det alltid aktuelt å grille. Dermed må vi ha noe kjøtt og grille, og dette kjøttet får vi kjøpt i Sverige.

TØFFING: Gårsdagens outfit.
TØFFING: Gårsdagens outfit.

Det er alltid kjekt i Sverige, selv om Charlottenberg – som vi besøkte i går – er det kjipeste alternativet av grensestedene her borte. Busslass på busslass med gamlinger som skal på polet gjør sitt til at det er et meget kaotisk sted.

Men vi fikk handlet vi, og det så til de grader også. Det er nesten flaut å se hvor mye vi – to voksne og et lite barn – klarer å få med oss tilbake.

Nå mangler vi bare en grill … 🙂

En litt morsom greie var at jeg hadde på meg Tottenham-drakt, og mens jeg og småen tuslet rundt og ventet på Tove, møtte jeg en annen kar i Tottenham-drakt. Som seg hør og bør hilser jeg på fyren, som da viser seg å være bergenser også. Sånt synes jeg er ganske festlig. To stykker i Tottenham-drakt. Begge fra Bergen. I Sverige. Og ventet på konene våre. Moro.

Småen ble litt lei mot slutten, men var ellers kjempegrei. Deilig, for det er nesten et must å kunne finne på noe med disse små uten å være redd for at det blir grining, hyling eller annen idiotskap.

Denne helgen skal Tove jobbe, så da blir det mye kvalitetstid for småen og pappa. Jeg aner virkelig ikke hva vi skal finne på, så om du har et godt forslag – kom med det! 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)