I går var jeg hos en hjertespesialist

En gang tidlig i mai våknet jeg midt på natten og trodde noe var alvorlig galt.

Jeg hadde intense smerter i brystkassen, jeg ble plutselig iskald og svetten haglet.

Dagen etter ble jeg sjekket fra topp til tå, men konklusjonen hos fastlegen var at det måtte være en blanding av stress og muskelsmerter, men grunnet historikken over hjertesykdommer i familien min ble jeg likevel sendt videre til en hjertespesialist for å være på sikre siden.

Og der var jeg altså i går.

For å gjøre en lang historie kort: Alt var på stell. Det er ingenting i veien med hjertet mitt, og heller ikke med årene til og fra. Så det var jo bra!

Men jeg ble rystet da jeg fikk vite vekten min. Ja, faktisk så sjokkert at jeg ikke har sagt det til noen, selv ikke Tove. En ting er sikkert – vekten skal ned!

Samtidig ble jeg imponert over innsatsen min på sykkeltesten. Den besto jeg med glans, noe jeg ALDRI hadde trodd på forhånd. Det skal sies at jeg hørtes ut som en elg med astma på slutten av testen, men jeg klarte det!

Spesialistlegemannen sa at det skal ikke mer til enn en gåtur på 40 min tre ganger i uken. Gjør man det, så får man nok mosjon til å holde hjertet fornøyd. Det er jo helt utrolig at man ikke skal klare det.

Men ja. Konklusjonen er at hjertet funker. At jeg har slitt med muskelsmerter i overkroppen er en kjent sak. Avsluttet en over tre måneder lang behandling hos kiropraktor i slutten av august. At jeg stresset en del i månedene før og etter flyttingen er heller ingen hemmelighet. Så summen av alt dette kan ha vært årsaken til den skremmende natten i mai. Så får vi krysse fingrene for at det ikke skjer igjen. 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)