Influensa i en uke. Ganske kjedelig

Det var altså forrige tirsdag jeg måtte takke for meg og dra hjem fra jobb.

I dag har jeg vært hos doktoren og fått sykemelding til og med i morgen.

Jeg er heldigvis mye bedre (bank i bordet), men merker at det henger litt igjen, så det er nok smart å ta enda en dag.

Skjeggete og hårete etter en uke i totalt forfall.

Vil benytte anledningen til å anbefale to blogger.

Togetherlivers.com er en blogg som handler om samboerparet Molly og Risto. De holder for tiden på med litt oppussing, og det blogger de om. De blogger også om mye annet rart, akkurat slik jeg liker det. Vel verdt en titt!

Ut i verden er en blogg som er skrevet av Silje. Silje har dratt til Tanzania på tre måneders praksis som vernepleier, og hun forteller om opplevelsene, inntrykkene og alt det spennende som vi andre ikke opplever.

Men favorittbloggen din er og blir ektepar.com, og med en gang jeg er noenlunde oppegående igjen skal det bli fart i sakene.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)