Jeg har blitt gammel og Tove har mistet stemmen

Da har jeg nettopp kommet hjem etter å ha møtt en kompis fra Bergen noen timer etter jobb i dag.

Kompisen min, Magnus, kan du se her

Blondinen på bildet i lenken over skulle også være med, men måtte kaste inn håndkleet grunnet sykdom.

Dermed ble jeg og kompisen min sittende og snakke om det samme som vi alltid snakker om: Om burgere, brus, kompiser og livet. Og at vi har blitt eldre.

Vi pratet mye om at vi har blitt gamle. At vi husker ting som skjedde for 17 år siden som om det var i går. At vi snart er over halvveis. Men at vi heldigvis er gifte menn med egne boliger og faste jobber. Jeg har til og med en unge. Det er ikke så dårlig når man er 34 år. Eller?

Uansett hyggelig å møte et kjent fjes igjen og snakke med folk som sier boss istedenfor søppel. Og burgeren var grisegod.

Her hjemme er det også litt drama.

Tove har mistet stemmen og med det mener jeg at hun virkelig har mistet stemmen. Borte vekk.

Jeg ringte til henne tidligere i dag, men måtte legge på og heller skrive en tekstmelding da jeg ikke hørte noe av det hun prøvde å si. For litt siden ringte moren, og da fikk Tove jobbet frem en setning om at hun har mistet stemmen og ikke kunne snakke.

Madelen er også syk. Feber og forkjølet, så her er det bare å vente på å få det selv.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)