Jeg trenger deres hjelp – hva skal jeg velge?

Okey, folkens … jeg vet de fleste av dere er jenter/damer, men jeg ber dere likevel om å ha en subjektiv og profesjonell holdning til dette spørsmålet.

Hva bør jeg kjøpe av ... ?

View Results

Loading ... Loading ...

Som sikkert noen av dere husker vant jeg et gavekort på 1000 kroner like før jul.

Det har jeg nå tenkt å bruke, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hva.

Her kommer noen «for» og «i mot» dere bør lese FØR dere avgir deres mening.

iPad mini:
Jeg har lenge ønsket meg noe som er større enn iPhonen min, men mindre enn den gamle iPad-en vi har – den første utgaven som er altfor stor. iPad mini er grei å ta med seg på reise, har en perfekt størrelse og kan ta bilder (dog ikke av god kvalitet, men nok for bloggen).

Men hvor ofte kommer jeg til å bruke den … ?

Playstation 3:
Koster ikke all verden om dagen, og man kan visstnok kjører Netflix via den slik at man slipper å bruke PC eller iPad. I tillegg kan både jeg og Tove la oss underholde av diverse spill, hvis det blir tid til det. For blir det egentlig det?

Det frister jo å ta noen matcher mot gutta i Fifa, men har jeg egentlig tid og overskudd til det?

Jeg har veldig lyst på begge disse tingene, men tror jeg bare kommer til å for en av dem.

Derfor spør jeg deg – hva hadde du valgt? Sleng gjerne med en grunn i kommentarfeltet også! 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

9 Comments

 1. hege.d

  4. februar 2013 at 14:10

  jeg hadde valgt ps3, men det er bare fordi jeg ikke helt ser poenget med ipad og disse her hehe. og ja jeg er ei jente/dame men hadde allikevel valgt ps3. mye gøye spill der ute, mye gøy for dere begge to og mye gøye spill som kan brukes på vennekvelder osv,pluss når småen blir større kan hun også bruke den hvis dere vil at hun skal det, og hvis du fremdeles har den når hun er så stor.og som du skrev,den kan brukes til serier osv.og ja en ipad mini er sikkert greit å ta med seg for å ta bilder men jeg har kamera jeg så jeg tar heller med meg det;)

 2. Nina

  4. februar 2013 at 14:13

  Hadde nok kjøpt en ps3 ja 🙂
  Du kan kjøre netflix gjennom slik at dere kan se på tv’n, og så funker den også som blueray spiller!
  Hadde ikke vært i tvil jeg! (og ja, jeg er jente 😉

 3. Lena

  4. februar 2013 at 14:27

  Jeg personlig hadde gått for iPad. Har ps3, og den har ikke blitt mye brukt. Men det er vel mest fordi jeg foretrekker x-box 360 istedet. Hvis dere ikke har en annen spillkonsoll så skjønner jeg jo at det blir en litt annen situasjon. Netflix ser vi gjennom iPad+apple TV, veldig praktisk og tar lite plass. 🙂

 4. Hilde

  4. februar 2013 at 20:43

  Playstation 3!:) moro med spill, og genialt med netflix og evt viaplay:) mye lettere å kjøre derfra enn å koble til pc eller bruke AirPlay fra pad

 5. Hildemoren

  4. februar 2013 at 21:43

  I følge Mannen er Playstation gull verdt når far trenger litt avkobling fra mor og barn..hjernedød underholding som jeg helt klart unner dere 🙂

  Kjør på! 😀

 6. Malin

  4. februar 2013 at 21:59

  iPad mini 🙂 Fordi : du kan ta den med deg overalt, Du kan spille på den, lese på den, ta bilder med den, prinsessa di kan etterhvert få høre musikk og se film 🙂

 7. Karina

  4. februar 2013 at 22:11

  Litt todelt her..

  Ipod mini: Småen komme te å ha utrolig glede av denna ganske snart 😉 Det fins masse kjekke gratisspill fra blant aent Fisher Price retta mot både baby og noen litt større barn. Her e det o ein slager me små videosnuttar fra youtube. Litlå vår e rimelig fornøyd når hu får sitta og holda an sjøl elle ha an på bordet og dansa te gangdam style 🙂 Utenom litlå, så blir an ikkje så mye brukt så der e minuset.

  PS3: Kjempegreit me Netflix på an. Har o appletv, men syns menyen e mer oversiktelig på PS3. Gubben bruke an te litt ulike spill når an endelig får sleppa te foran tven 😉 Ser o blue ray på denna, då me ikkje har blue ray spillar. Ulempen eg syns an bråke ein god del.

 8. Malin L Andersen

  4. februar 2013 at 23:14

  iPad mini!!!!!
  Baby kan leke med den og hvis dere har appletv kan dere streame netflix og alt annet via iPad.. Jeg hadde den gamle iPad og brukte den sjeldent. Den nye minien brukes hele tiden og passer perfekt i hånden.

 9. caroline

  6. februar 2013 at 10:48

  Jeg ville gått for ps3, hvertfall om dere allerede har ipad og iPhone som småen kam bruke senere. Vår ps3 blir flittig brukt til netflix, filmer og spill 🙂 ha en strålende dag, varme sommerklemmer fra Gran Canaria 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)