Katt + jentunge (2) + Gråtass-klistremerker = BRÅK!

Du vet den følelsen av når du ser at katten din ikke liker Gråtass-klistremerkene datteren din har hengt på vinduene, og at han akter å rive dem ned, samtidig som datteren din ser det samme og er villig til å ta kampen med katten for at klistremerkene skal bli hengende?

Den følelsen hadde jeg i dag.

VARSELLAMPE: Ti sekunder tidligere så jeg at det en konflikt ville bygge seg opp.
VARSELLAMPE: Ti sekunder tidligere så jeg at det en konflikt ville bygge seg opp.

Jentungen fikk masse Gråtass-klistremerker til jul. Klistremerkene er ikke av den vanlige typen, men av typen som kan festes på vinduer og andre glatte flater.

I dag ble disse festet på altandøren vår, en handling som gjorde Nasse lite begeistret.

Han bestemte seg for at disse skulle ned igjen fortere enn bare pokker, og tok opp kampen med klistremerkene.

Men det synes ikke jentungen noe om. Hun var fornøyd med grafittien sin, og hadde et par saftige gloser å servere sin kjære kattepus.

– Nei, Nasse! Ikkje lov!

Jeg er tross alt journalist, så jeg tok frem kameraet for å dokumentere det som var i ferd med å skje. Heldigvis, på så mange måter, grep Tove inn og løste den pågående konflikten på en diplomatisk og ryddig måte.

Jeg får stadig meldinger om at jeg må skrive mer om Nasse. Jeg skal prøve å få til et innlegg i løpet av uken.

LIKE FØR DET SMELLER: Jentungen og Nasse kjemper om de samme merkene.
LIKE FØR DET SMELLER: Jentungen og Nasse kjemper om de samme merkene.

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)