Konkurranse-bonanza på ektepar.com

De neste par ukene kommer det til å dukke opp flere morsomme og spennende konkurranser her på bloggen vår.

Kan ikke røpe hva premiene er akkurat nå, men det er i alle fall premier jeg selv kunne tenkt meg å vinne.

Men så er jo jeg en barnslig fyr på 33 år, så jeg vet jo ikke om dere blir like giret som det jeg er.

Blir morsomt å se.

Kan si så mye som at det bør være interessant for de av dere som har mann eller barn. 🙂

Det er jo snart jul og sånn …

Men ja … det er bare å følge med fremover, og det regner jeg med at dere gjør, eller?

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

2 Comments

 1. Maria

  5. november 2012 at 19:13

  😀 😀 😀 Venter i spenning !!

 2. Tina

  6. november 2012 at 10:12

  Ja da er det vel bare å begynne å krysse fingrene allerede nå da med min «enorme» vinneflaks. Har både mann og barn (dvs barn kommer i løpet av to uker forhåpentligvis) så da er jeg jo midt i målgruppa for å stå på vinnerpallen : D

  Uansett, tilbake til det jeg egentlig skulle si. Bonderomantikk er så til de grader pute-tv at det kan ikke beskrives med ord. Elsker det! Men må si at svenskene har dratt det enda lengre. http://www.youtube.com/watch?v=SbclAcds3Jw Jeg. har. ikke. ord..

  (Ser nå at denne kommentaren egentlig skulle ha vært på innlegget over)

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)