Lille frøken harepus

HAREPUS: Slik kom hun hjem fra barnehagen.
HAREPUS: Slik kom hun hjem fra barnehagen.

I forrige uke en gang leverte vi en liten jente i barnehagen, men fikk med oss en liten harepus hjem.

Småen var i alle fall veldig fornøyd med sin nye look.

Det går bra med henne om dagen, og det er full pinne fra litt for tidlig av på dagen. Hun er stort sett veldig blid, men blir sur når hun er sulten og trøtt. Hvem blir ikke det?

Hun skravler som en foss, og vi hører allerede at hun har et østlandsk tonefall. Merkelig, da vi ikke snakker østlandsk her hjemme og det er litt forskjellige dialekter i barnehagen, men det er vel bare sånn det blir.

I går var hun med til det nye huset for første gang på lenge. Det så ut til at hun kommer til å trives. Trappene var selvsagt meget populære.

Dagene forsvinner unna, og bloggingen må rett og slett settes i andre rekke. Denne uken har jeg kveldsvakt, skal til Sverige på seminar, vi må pakke resten av stæsjet og gjøre unna flere andre gjøremål. Tove stakkar må ta alt av ansvar på kveldstid. Men fra og med mandag har jeg en måned fri – det blir digg det! 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

1 Comment

  1. Line

    19. mars 2014 at 20:48

    Ser ut til at bhg er den store vinneren når det kommer til dialekter! Vi bor i Bergen, og da hjelper det ikke at mamma er østlending, det skarres som bare det her. I tillegg er det noen fra Sogn som jobber bhg, så noen gloser derfra er også tatt inn av poden!

    For å understreke at han er blitt en ordentlig bergenser var det første ordet han skarret skikkelig på «heia brann!»… ;o)

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)