Møt Sack it – vårt nye familiemedlem

For veldig lenge siden kom jeg over en nettside som solgte sekkestoler – en slags videreutvikling av den gode gamle sacco-sekken som mange av oss hadde en gang på 80- og/eller 90-tallet.

MACARENA: Behagelige greier. (Klikk på bildet for å lese mer om Sack it).
MACARENA: Behagelige greier. (Klikk på bildet for å lese mer om Sack it).

Jeg tenkte umiddelbart at det må jeg sjekke ut.

Men da vi ikke hadde plass i den gamle leiligheten, la jeg tanken på is til vi kom oss inn i det nye huset. Og her er vi nå.

Derfor gjorde jeg og Tove følgende vurdering:

Vi bestiller en Sack it retro i knall rosa farge, slik at Madelen kan få den på barnerommet om den ikke skulle fall i smak hos meg og Tove.

Om den skulle falle i smak hos meg og Tove kan vi ha den som et fargerikt innslag i stuen, og heller bestille en eller to til i andre farger.

Og vi kan vel allerede slå fast at denne falt i smak og at det fort kan bli kamp om den ene stolen vi har nå. For både jeg, Tove og Madelen synes dette er en strålende behagelig stol.

Eller sekk. Eller sekkestol.

Jeg var litt skeptisk til om den kunne tåle en mann på min størrelse, men det ser ikke ut til at den har fått noen skavanker etter de første dagene.

Men jeg er glad for at vi kjøpte puffen som hører med også, for det gjør hele sitte/ligge-opplevelsen så mye, mye bedre. Og for Madelen sin del er det puffen som er den store vinneren.

Den er liten, lett å håndtere og gøy å klatre på.

FARGERIKT: Den ble kanskje litt vel fargerik, men gjorde seg godt i stuen vår. (Klikk på bildet for å lese mer om Sack it).
FARGERIKT: Den ble kanskje litt vel fargerik, men gjorde seg godt i stuen vår. (Klikk på bildet for å lese mer om Sack it).

For min egen del sliter jeg litt med å komme meg ut av stolen, men det er nok fordi jeg er tjukk og stiv som en stokk. Jeg vet heller ikke om denne sekkestolen er bra for min skrantende rygg, men det merker vi før eller senere.

Det som i alle fall er digg er at stolen er i stoff, så man bli ikke like klam her og der som man ofte ble i de gamle sacco-sekkene.

Vi skal nok få tatt noen morsomme familiebilder sammen med vårt nye familiemedlem. Madelen synes i alle fall det er veldig gøy å late som om vi er i en båt eller på en buss når vi sitter i stolen. Og det er jo bra.

Besøk gjerne Sack it sin hjemmeside

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

1 Comment

  1. simmer

    31. januar 2015 at 22:11

    Her er et forslag hvor man kan finne mange sekkestoler og puffer: http://www.saccoverden.no

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)