Nei, nei, nei!

Leser til min store skrekk at «Angry Birds» kommer til både konsoll og Facebook.

I tillegg jobbes det tydeligvis med en verson 2.0 av det forferdelige vanedannende spillet.

Mer tilgjengelig? Grøss og gru!

Dette er ikke gode nyheter.

Jeg har heldigvis klart å ta en pause nå, men da jeg spilte «Angry Birds» for fullt, gjorde jeg det både på morgenen, om kvelden, om natten, på toget, på jobb, på do … ja, overalt.

Jeg ble glad, irritert, frustrert og provosert.

Provosert av alle de folkene som har bedre score enn meg på brett jeg virkelig følte at jeg gjorde det bra på.

Og så liker jeg ikke de helsikens eggene, eller hva søren det er.

Fuglene er ok, bombene er favoritten min og jeg fikk til og med sansen for den idiotiske boomerang-fuglen til slutt.

Men de eggene som ikke gjør noen som helst nytte for seg … nei, de kan bare ha det så godt.

Og nå blir altså «Angry Birds» enda mer tilgjengelig.

Det er ikke bra.

Jeg er jo nygift og greier …

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

2 Comments

  1. Emerald Raptor

    25. november 2010 at 22:14

    Skal si angry birds har tatt av, ja! Prøvde å installere det på min Android-telefon. Men den var så gammel at det bare hakket, så da slapp jeg å bli bitt av den basillen. Som om det ikke holder med world of warcraft…

  2. Marianne

    26. november 2010 at 08:52

    … Jeg tenkte det kanskje kunne være en eller annen som var tidlig ute med juleforsendelsene sine ;o) … Dog var jeg noe skuffet da jeg nå klikket meg inn for å se hva dere fikk i går…og ikke fant at det var annonsert enda… Dog et sjakktrekk, for nå må jeg jo stikke innom i ny og ne i påvente ;o)

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)