PÅSKEKRIM – DEL 2: Dette var i den første skuffen

BAKGRUNN: I over to år har jeg hatt en liten minikommode stående på kontoret/gutterommet mitt. I løpet av disse to årene har jeg ikke åpnet noen av de tre skuffene en eneste gang. Før nå.

MYE RART: Alt hva man samler på.
MYE RART: Alt hva man samler på.

Det var derfor med stor spenning at jeg tok fatt på den første skuffen. Da jeg åpnet den var jeg ikke helt sikker på hva som faktisk møtte meg.

Det første jeg så var en lapp jeg skrev for mange, mange år siden med ting min far pleide å si. Min far hadde mange gode ord og uttrykk som jeg tydeligvis følte et behov for å skrive ned en gang i tiden. Morsomt.

Det andre jeg så var en sånn greie jeg måtte ha på armen da jeg fikk senebetennelse for mange, mange år siden. Den hadde jeg helt glemt at jeg hadde.

Det tredje jeg så var et sykkelreperasjonskit som jeg må ha fått fra et filmselskap eller noe da det tydeligvis er reklame for en film. For å si det sånn … jeg åpnet det for aller første gang i går.

Ellers var det mye rart oppi den første skuffen. Gamle kulepenner som ikke fungerte mer, noe greier til en gardinstang og massevis av mynter.

KJEKT Å HA: Kan ikke kaste det. Neida.
KJEKT Å HA: Kan ikke kaste det. Neida.

At jeg har tatt vare på et ark med replikker fra en statistjobb jeg gjorde for 7-8 år siden er ganske utrolig.

Hvorfor jeg har flere hvite skolisser liggende er jeg heller ikke helt sikker på.

En hullmaskin og et målebånd er nå forsåvidt greit å ha liggende, selv om jeg ikke kan huske sist gang jeg hadde behov for førstenevnte.

Hva som skjuler seg på videokassetten fra filmkameraet mitt tør jeg nesten ikke tenke på. Det har jeg ikke brukt på minst åtte år, så der kan jeg få meg en skikkelig overraskelse.

Presseskiltet mitt fra Eurovision 2010 er morsomt å ha. Da jobbet jeg en hel dag ute på Telenor Arena, noe som var veldig gøy.

Og så er det Brann-pinen fra gullsesongen 2007 da. Den er det også veldig stas å ha, selv om jeg må innrømme at jeg ikke visste at jeg hadde den.

For å konkludere fant jeg mye moro i den første skuffen. Noe kastet jeg, men det aller meste blir med meg videre.

Man vet jo aldri når man får brukt for gamle ting.

Den andre skuffen åpnes her på bloggen i morgen …

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)