Plutselig dukket disse opp på scenen …

I går var det årsfest på jobben, og over 500 feststemte deltakere bidro til god stemning og godt humør.

Det store høydepunktet var nok da selveste Snap dukket opp på scenen, og leverte klassikeren «Rhytm is a Dancer» opp til flere ganger.

YEAH: Herlig innslag. Klassiker fra 90-tallet. Klikk på bildet for å høre sangen.
YEAH: Herlig innslag. Klassiker fra 90-tallet. Klikk på bildet for å høre sangen.

Bra kok på dansegulvet da.

Et annet høydepunkt var å slå av en prat med Christer Falck, som snart blir å se som programleder for «Robinsonekspedisjonen» på TV 2.

Han er avholdsmann, som meg, og har heller ikke lappen, som meg, og slike mennesker er det ikke ofte man møter på. Ja, jeg tror til og med at han synes det var litt artig å møte meg.

GLADGJENG: På dette bildet er (nesten) alle avholds. Det synes jeg er kult!
GLADGJENG: På dette bildet er (nesten) alle avholds. Det synes jeg er kult!

Det var plassert en sånn fotoboksgreie inne på festen, slik at alle som ville kunne knipse de flotteste og festligste bilder.

På bildet over er nesten alle avholds. Du ser meg bak til venstre. Så ser du en som er hobby-avholds, før Christer Falck og selfie-dronningen Margrethe dukker opp. Foran ser du Cathrine, som sist ble sett på dorullshopping i Sverige i dette frekke blogginnlegget. Og så ser du pannen til en jeg ikke husker hva heter.

Jeg synes det var riktig så trivelig i går kveld, og gleder meg allerede til neste happening. Det er nok av dem i ukene frem mot jul.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)