Så var dagen endelig kommet!

Det er noe helt spesielt med den dagen da Tove legger seg ut i solen for aller første gang.

I fjor var det 23. mars, men i 2017 ble det altså den 26. mars som ble dagen.

Vi har hatt en fantastisk dag så langt, med blå himmel, 17-18 grader og jeg har til og med være på årets første sykkeltur i dag.

Og så er det selvsagt ekstra stas å kunne benytte seg av de nyinnkjøpte hagemøblene våre.

De hagemøblene vi hadde sang alle på siste verset og ble gitt vekk etter fjorårets sesong.

Nå har vi klint til og kjøpt nye, og vil du unne deg hagemøbler som skiller seg litt ut, anbefaler jeg deg å sjekke kosdesign.no.

De har masse snadder til hagen og uteområdene, og selv om det koster litt, så får du noe kult som ikke så mange andre har. Solsengen du ser på bildet er i alle fall langt bedre å ligge i enn de sammenslåbare sprinkelsengene jeg har minner om fra min oppvekst.

PS! Jeg vil bare legge til at jeg ikke har fått en eneste krone eller noe som helst annet for å skrive dette, men gjør det for å anbefale noe jeg synes er bra.

Nå ser jeg på værmeldingen at det fine været stopper snart og at det om få dager skal bli kaldt og guffent igjen, men vi får benytte oss av de dagene vi får og leve i håpet om at sommeren ikke er så altfor langt unna.
Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)