Sjekk hva vi har på det lokale kjøpesenteret vårt!

pappaparkering1

En pappaparkering!

Jeg så faktisk ikke skiltet før etter at jeg hadde reist meg opp. Jeg hadde med andre ord parkert på pappaparkering uten å vite det.

Men rett ved siden av er det altså en liten lekekrok for de minste, og jentungen måtte selvsagt tilbringe litt tid der. Da jeg slo meg ned på den ene av to stoler som sto der, slo det meg at bladene som lå på bordet var av det maskuline slaget. Lite visste jeg at jeg satt på en pappaparkering.

Men det burde vel egentlig hete en manneparkering, for jeg tror behovet er der for menn som ikke har unger også. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sittet på en benk utenfor en klesbutikk og ventet på Tove. Jeg hadde gitt mye for en god stol og noe lesestoff da.

Jeg måtte le litt av bladene som lå der også. Pappaer leser tydeligvis om jeger-ting, biler, militæret og duppedingser. Mer maskulint blir det ikke.

Selv hadde jeg foretrukket et sladderblad fremfor noen av de som lå der, men greit nok … jeg skal ikke klage.

Det er ikke verst å ha sin egen parkering på kjøpesenteret.

pappaparkering2
Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)