Spying, jobbing, grilling og besøk

Ja, da har vi tatt oss en liten ferieuke her på bloggen, men i det virkelige liv har det sust avgårde som vanlig.

De siste ni dagene har stort sett bestått av det jeg kalte dette innlegget – spying, jobbing, grilling og besøk.

Spying:

Nå er vi helt tilbake til forrige helg. Jeg sto opp, spiste, planlagte dagen og plutselig – så var jeg spysyk. Det kom så brått på at det nesten er utrolig. Dermed lå jeg rett ut to dager.

SOMMER: Da ser jeg sånn ut.
SOMMER: Da ser jeg sånn ut.

Jobbing:

Jeg ble frisk nesten like fort som jeg ble syk, så mandag morgen stilte jeg med godt humør på jobb. Jobbuken gikk unna i en fei, men som vanlig når jeg jobber dagvakt er jeg helt ødelagt når jeg kommer hjem. Trøtt og sliten. Dermed ble det til at dagene gikk med til damene jeg bor med. Og tidligere kvelder.

Besøk:

Før helgen fikk vi besøk og besøket er her fremdeles. Det er broren til Tove og damen hans som beærer oss med sitt nærvær. I dag skal de være med meg på jobb for å få omvisning. Det blir bra!

Grilling:

Været den siste tiden har vært helt sykt bra, så det har blitt grilling og diverse uteaktiviteter. Digg. Men personlig synes jeg det blir litt for varmt.

Småen:

Hun har det veldig bra, bortsett fra et par kjipe fallulykker. En dag gikk hun på trynet på asfalten, og dagen etter slo hun seg på sofaen. Resultatet ble et oppskrapet ansikt med en blåveis. Men hun er like blid. Elsker å bade og elsker å ha besøk. Og hun elsker å grille.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)