Storfint helgebesøk fra Bergen

Du verden så fort tiden går. Det er en uke siden forrige blogginnlegg.

Torsdag og fredag var jeg hjemme fra jobb. Sår hals, skallebank og tette kanaler er vel noe mange sliter med i disse dager.

Fredag fikk vi besøk fra Bergen da selveste Magnus stakk innom. Magnus har blitt omtalt ved flere anledninger de siste årene her på bloggen vår.

Jentungen elsker besøk og spesielt besøk som har med seg kule gaver. Det hadde Magnus og vips, så har han fått seg nok en kvinnelig fan.

FANT TONEN: To stykker som er glade i å leke.
FANT TONEN: To stykker som er glade i å leke.

I går kveld var jeg og Magnus i Oslo Spektrum på Bjørn Eidsvåg-konsert. Magnus er over snittet fan og jeg er glad jeg ble med. Det var en fin opplevelse.

I dag har vi hengt opp stjerner i soveromsvinduene og pyntet litt til jul, men ettersom Tove har vært på jobb er kvaliteten på pyntingen så som så. Jeg antar det blir bedre i løpet av de neste dagene.

Magnus dro i dag, så da er det tre uker til neste besøk fra Bergen ankommer. Da kommer min bror for å feire jul med oss.

Jentungen gleder seg sånn helt greit.

PÅ KONSERT: Gladgutter på konsert.
PÅ KONSERT: Gladgutter på konsert.

1 Comment

  1. – Vi får nok ikke diplom som årets foreldre i år heller! | EKTEPAR.COM – velkommen til bloggen vår!

    12. desember 2015 at 14:51

    […] men henger en gave på døren hennes hver dag. Som en bonus fikk jentungen en sjokoladekalender av Magnus som besøkte oss i helgen. Det vil med andre ord si at hun har to kalendere der hun åpner en om morningen og en om […]

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)