Svar til dere som har kommentert ferieinnlegget vårt

Ettersom vi har fått hele fem kommentarer på ferieinnlegget, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne svare dere i et eget innlegg.

Siri:
Takk! Nå gleder vi oss enda mer. Alle vi har snakket med som har besøkt Trogir har vært fra seg av begeistring. Det tror jeg aldri jeg har opplevd med noe annet sted før. Og vi har vært litt rundt omkring. Kom gjerne med gode tips til steder vi bør besøker, butikker vi må handle i eller andre ting du kommer på!

Karina:
Det gleder meg å se at du fortsatt følger med! 🙂 Du får gi oss et referat når du er tilbake fra Zadar – det er jo bare litt lenger nord for der vi skal være. Jeg og Tove er nok ganske kjedelig å være med for dem som skal feste, farte og som ikke har ro i ræven (som vi sier på bergensk). For folk som liker å slappe av, finne roen, snakke tull og spise … ja, da er vi perfekte å reise sammen med! 🙂 Og Kaizers har du vel sett før, eller? Det har jeg!

K.:
Takk takk. Hehe. Neida. Grunnen til at jeg skrev det jeg skrev er at jeg har noen venner som alltid er veldig positiv når ferieplanleggingen begynner, men når ting blir mer konkret kommer plutselig alle unnskyldningene om hvorfor de ikke kan dra. Vi vet det. De vet det. Så derfor måtte jeg bare sende et lite stikk til dem i bloggen. 🙂 Tror ikke det har så veldig mye med oss å gjøre.

ida:
Hehe. Dere får dra nedover dere også. Hvem vet? Plutselig hadde vi møtt hverandre på en restaurant eller noe og du vet jo hvordan det er når nordmenn møter hverandre på ferie? Da blir det alltid skravling! 🙂

Heidi:
Fremgangsmåten vår var omtrent slik: Vi ville ha egen leilighet slik at vi selv kan styre ting som vi vil og slippe å forholde oss til at vi MÅ spise til disse faste tidene som ofte er på hoteller og resorter. Dermed gikk jeg inn på finn.no og søkte opp feriehus/leiligheter. Først i Frankrike. Så Italia. Så Kroatia. Ettersom vi har vært i både Frankrike og Italia bestemte vi oss fort for at Kroatia var mest interessant. Der fant vi flere interessante og jeg sendte ut noen mailer.

Deretter sjekket jeg flybilletter hos Norwegian. De flyr til Split, men prisene varierer veldig fra dag til dag. Vi sparte over 4000 kroner på å flytte turen fra en lørdag til en torsdag. Joda, da blir det jo et par ekstra overnattinger i Kroatia, men vi vil heller bruke 4000 kroner på en god seng, god mat og ferie enn på et fly.

Ble enige med utleier om dagene, bestilte flybillettene hos Norwegian og vips – ferien er i boks.

Det kan selvsagt være lurt å undersøke litt rundt dem du leier oss. Det gjorde jeg med noen Google-søk og litt sniking på Facebook.

Med andre ord – vi gjorde alt selv og brukte ikke noe byrå. 🙂

Er det mer dere lure på er det bare å spørre. Dette var jo gøy!

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)