Tove skulle bare sende en SMS til meg – sendte den istedenfor til min mor

I dag skulle Tove sende en tekstmelding til meg, men så sendte hun den til min mor.

Innholdet var ikke veldig delikat, men meldingen ble avsluttet med en «suss».

Joda, sukkersøtt og klissete, men så er vi vel det da.

Uansett … min mor reagerte ikke nevneverdig på sussen, og trodde den var fra Madelen.

Så da ordnet det seg jo greit, selv om Tove sendte sussemelding til svigermoren sin.

Nå skal det sies at jeg seøv sendte et par meldinger feil tidligere denne uken, men ettersom det tross alt er jeg som skriver denne bloggen bestemmer jeg at jeg ikke kommer til å blogge om det.

Så det så. 🙂

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

1 Comment

  1. kristine

    24. mai 2013 at 10:46

    Jeg skulle sende melding til en gutt jeg holdt på med på den tiden. Jeg skrev til han hvor mye jeg hadde lyst på han, og at jeg gledde meg til helgen, fordi da skulle vi virkelig kose oss. Jeg avsluttet med noen gloser som jeg ikke skal nevne her, men som passer seg bare mellom to som er glad i hverandre. Jeg trykte send og med stor fortvilelse merket jeg at jeg sendte meldingen til MAMMA! gjett om det var flaut å komme hjem fra skolen den dagen! :/

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)