Tre ting jeg gleder meg sinnssykt til!

 

«Dexter - sesong 4» kommer på Viasat 4 snart.

 

Jeg vet det er mange «Dexter»-fans der ute som allerede har sett den 4. sesongen, men jeg ligger litt etter og må vente til den vises på Viasat 4. Der har den premiere mandag 18. oktober. Jeg gleder meg!

 

Gutta i «Gylne tider» må ha verdens beste jobb!

 

Den 31. oktober har endelig «Gylne tider» premiere igjen på TV 2. Det blir stort. Ekstra moro er det å se hvem de har møtt denne gangen, og det ser du om du klikker her.

PS! Visste du forresten at Øyvind Mund en gang sa til meg at jeg burde overta når han ikke orket lenger? 🙂

 

Ja, jeg innrømmer det - jeg gleder meg til den 6. sesongen på DVD.

 

«Frustrerte Fruer» må være en av tidenes beste TV-serier. Jeg er i alle fall hektet og er ikke redd for å innrømme det. Sesong 6 slippes på DVD i disse dager, og jeg håper å ha hele sesongen i hus i løpet av neste uke.

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)