Tre ting jeg virkelig misliker med Facebook

Det er sikkert mange av dere som føler dere truffet av å lese dette innlegget, men dere får bare tenke at det er jeg som er rar eller noe, og være glad for at dere ikke er venn med privatprofilen min på Facebook. 🙂

1. Folk som poster NØYAKTIG det samme som alle andre
Denne helgen er det så sykt mange som har oppdatert Facebook-statusen sin med at de liker å late som om de er en brunsnegle og noe greier. Hvorfor gjør man dette? Hvis målet er å sjekke om noen leser statusen din, bør du ikke da skrive noe annet enn alle andre?

2. Folk som poster eldgamle videoer som om de skulle ha vært nye
Dette skjer hver eneste dag. Plutselig har en eller annen på vennelisten min postet et videoklipp av en hauggammel video som om den skulle være ny. «Denne bør dere alle se – utrolig nydelig», og så kommer en lenke til en video fra et utenlandsk talentprogram fra 2008. Gi meg noe nytt!

3. Folk som gir hverandre kjærlighetserklæringer på Facebook
Hvis du er kjæreste, samboer, gift eller hva det måtte være med et annet menneske, hvorfor må du da skrive hva du føler for personen på Facebook? Kan man ikke si det direkte til personen? Sende en SMS? I verste fall ta det på chatten på Facebook? Eller er det viktig at alle ser det, slik at man får kommentarer av typen «så herlige dere er» eller «dere er verdens skjønneste».

Om Tove og jentungen er bortreist, så sier jeg enten til dem på telefonen at jeg savner dem, eller så skriver jeg en SMS. Jeg skriver det jo ikke på Facebook slik at alle kan se det? Hvorfor skulle jeg gjøre det?

Mulig jeg fremstår som en sint, sur og bitter mann nå, og kanskje jeg er det. Jeg vet ikke. Men disse tre tingene irritererer meg noe grenseløst.

LES OGSÅ: Noen av mine beste statusoppdateringer på Facebook fra 2013

3 Comments

 1. etteona

  27. oktober 2014 at 16:33

  Thumbs up!

 2. Ida Louise

  27. oktober 2014 at 16:51

  Amen! Helt enig med deg på alle tre punkter, så du er ikke alene om å være «sint & sur» :p
  Så en quote en gang der det sto «The best sign of a healthy relationship is no sign of it on facebook» – å det syns jeg var veldig bra sagt!:)

 3. Linda Solberg

  5. november 2014 at 16:08

  Super blogg du har, men du glemte de som alltid legger ut hva de spiser til frokost, lunsj og middag. Kan jo hende det er bare jeg som synes det er litt irriterende 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)