Tre ting som har irritert meg hemningsløst de siste dagene

Som noen av dere kanskje merket så blogget jeg ikke noe i går.

Jeg orket rett og slett ikke.

For i går hadde jeg en av de få dagene i året der jeg virkelig er sur, gretten, grinete og alt det som verre er.

Jeg skal forklare hvorfor, og jeg gjør det punktvis.

1. Tørketrommelen
Som dere sikkert husker kjøpte vi en tørketrommel for noen uker siden. Jeg hater den. Jeg kan faktisk ikke komme på noe annet jeg har mislikt mer enn akkurat den tørketrommelen. For det første så bruker den flere timer på å gjøre klærne tørre. Og når de først har blitt tørre, så har de som regel krympet litt også. Dette til tross for at alt skal være gjort riktig i forhold til hva som kan tørkes og hva slags program maskinen skal stilles inn på.

Med andre ord.

Vi har brukt tusenvis av kroner på en maskin som krymper klærne og som bruker en evighet på å tørke dem. Sånt blir jeg irritert av.

2. Trådløse problemer med iPad og iPhone
En annen ting som har irritert meg noe inn i hampen de siste dagene er iPaden og iPhonen min. De ramler nemlig ut av det trådløse nettverket etter et par minutters bruk, og da må alt restartes før det igjen ramler ut atter en gang etter bare noen minutter. Hvorfor i svarte svingende skjer dette? Det har jo funket frem til nylig.

3. Forkjølelse
Tirsdag for snart to uker siden ble jeg dårlig. Og det er jeg fortsatt. Ørene verker, øynene renner, halsen er sår og bihulene føles innvadert av en gjeng med humler. Dermed ble ikke bare den første skikkelig jobbuken min i den nye jobben spolert, men også min første skikkelige friuke på lang, lang tid.

Disse tre tingene kombinert med to-tre andre plagsomme elementer denne uken har gjort sitt til at unge lovende meg har vært svært irritabel.

Og jada. Jeg vet. Jeg har ikke mye å irritere meg over når det er tørketrommelen og iPaden min som er problemene. Folk har det verre enn meg og bla, bla, bla, men jeg kan jo ikke la være å bry meg om problemene jeg støter på i mitt liv fordi andre har andre problemer i sine liv.

Så sånn er det.

Nå er det lørdag. I morgen er det søndag.

Og så er det jobb igjen.

Jeg håper både formen og humøret blir litt bedre i løpet av de neste 40 timene.

Hvis ikke tror jeg det kan bli en virkelig kjip start på neste uke …

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

2 Comments

  1. Karoline

    8. oktober 2011 at 18:39

    Det er greit å ha noen slike dager i blant hvor man får ut all aggresjon og sinne! Håper starten på neste uke blir bra og at dere nyter lørdagskvelden. God bedring! 🙂

  2. Dette er to klovner på desperat biljakt » vi er et EKTEPAR

    12. februar 2012 at 20:03

    […] har jo gjort det før da vi kjøpte den satans tørketrommelen, men den var ikke så dyr som en kommende bil fort kan […]

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)