Vi drømmer om Hellas, men hvor og med hvem?

Jeg og Tove har lenge snakket om å dra en uke til Hellas, og i kveld begynte vi så smått å se på potensielle destinasjoner.

Men spørsmålene er mange.

Hvem bør levere reisen til oss? Ving eller Apollo?

Og hvor bør vi reise?

Kreta? Rhodos? Santorini? Skiathos?

Vi håper at kanskje du kan hjelpe oss med svarene.

De siste årene har vi vært på Maldivene, to ganger i USA, Spania, Italia, Frankrike, England og enda et par flere steder.

Men vi har aldri vært i Hellas.

Har du?

Da må du gjerne komme med dine anbefalinger slik at vi får tatt dem med i prosessen.

Privat basseng? Digg, men sikkert grisedyrt. (Klikk på bildet for å se flere bilder.)

Tove har allerede funnet seg en liten favoritt.

Mythos Beach Resort har litt for alle og enhver.

Tove liker tanken på gratis minigolf.

Jeg synes det virker digg med privat basseng, men da koster det sikkert en million kroner.

Poenget er at det er så utrolig mye å velge mellom, så derfor spør vi etter anbefalinger.

Hjelp oss! 🙂

Hvem foretrekker du av ... ?

View Results

Loading ... Loading ...

Fire tilfeldig utvalgte innlegg fra ektepar.com:

3 Comments

 1. Lise

  4. mars 2012 at 21:18

  Norwegian kjører flyr til Santorini, og der i fra går det masse båter til alskens øyer. Planlegg de første 2 dagene, så øyhopper dere videre/eventuelt fortsetter å loffe rundt hagebassenget. Mye billigere å bestille bosted selv, og helt sikkert også mer Hellasvennlig for de som faktisk prøver å få ting til å gå rundt der borte.

 2. Karoline

  5. mars 2012 at 09:25

  Jeg har vært på Lesvos 2 ganger og Peloponnes (fastlandet) 1 gang. Veldig flott begge stedene, men forskjellig natur og terreng. Vil anbefale Apollo da de har stort utvalg til Hellas. Lilleputt reiser er også et veldig bra reiseselskap som har spesialisert seg på Hellas.
  I år skal vi til Naxos som jeg har hørt så veldig mye fint om, det ser jeg virkelig frem til. Det som er så praktisk med hellas og øyhopping er at det går mange båter så det er enkelt å komme seg fra øy til øy. Gled dere, Hellas er fantastisk!

 3. Line

  14. mars 2012 at 11:25

  Skiatos anbefales på det varmeste. Helt perfekt og jeg har vært mange steder i Hellas, både å seilet i seilbåt på mange småøyer, men også vært på Rhodos, Kos, Zakhyntos og andre av de større.

  Megali Ammos House, så koselig rett på stranden, men likevel rett ved byen. Familie som driver hotellet, de er kjempekoselig, til og med vaskedama kan du slå ann noen ord med.

  Minuset er standarden, men det er rent og pent. Deilig å bo på hotellet bak «hoveddelen» På terassen er det sval vind. Sengene er også noe harde, men slik er det jo uansett hvor hvis man ikke bor på sunwing.

Legg gjerne igjen en kommentar, om du vil! :)